Контакти

Доставка

Контакти

Телефон За вибором міста

Доставка

Телефон За вибором міста

Морозиво

  • Морозиво ШОКОЛАД

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво ПЛОМБІР

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво СУПЕР ШОКОЛАД

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво ВАНІЛЬ

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво ГОРІХ

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво ХАЛВА

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво КРЕМ БРЮЛЕ

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво ФІСТАШКА

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

  • Морозиво БАБЛ ГАМ

    Як готувати

    Як готувати

    Відкривайте баночку, беріть більшу ложку і просто насолоджуйтесь... 

Вареники

  • з картоплею, беконом та цибулею

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з картоплею і сиром

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з картоплею та зеленню

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з картоплею та грибами

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з картоплею

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з капустою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з лівером

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • зі шпинатом та моцарелою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з домашнім сиром та ваніллю

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з маком, вишнею та горіхами

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з вишнею

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з м’ясом томлених ребер, беконом та капустою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з томленим кроликом та пармезаном

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з картоплею та капустою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (після того, як вареники вспливуть) на помірній температурі плити (50% від максимуму).

    Готові вареники відцідити від води або виловити шумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з чорницею

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені вареники занурити в киплячу підсоленуводу (на одну частину продукту - чотири частиниводи), помішуючи довести до кипіння (мішайтесиліконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» вареники) та варити до 5 хв. (післятого, як вареники вспливуть) на помірній температуріплити (50% від максимуму). 

    Готові вареники відцідити від води або виловитишумовкою з каструлі та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами відпартнерів "Сам Удома")

Пельмені

  • з куркою та грибами

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з індичкою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з лососем та моцарелою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з бараниною та східними спеціями

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • Цезар (з куркою, беконом та пармезаном)

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • Зі Свининою Та Яловичиною

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • з куркою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

     

  • зі свининою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

     

Чебуреки

  • з м'ясом

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені чебуреки обсмажте на пательні на олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки. Увага! Олію розігрівати не до стану кипіння, а до стану середнього нагріву, тому що кипляча олія "спалить" чебурек!

    Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).

    Після цього зменшіть температуру нагріву плити до 30% і НЕ НАКРИВАЮЧИ КРИШКОЮ і перевертаючи чебуреки доведіть їх до готовності (до 7 хв.)

    Увага! Не перетримуйте чебуреки довше зазначеного, щоб вони не увібрали зайву олію.

    Посмажений чебурек одразу з пательні викласти на серветку або паперовий рушник і видалити зайву олію з нього з 2-х сторін.

  • з сиром та зеленню

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені чебуреки обсмажте на пательні на олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки. Увага! Олію розігрівати не до стану кипіння, а до стану середнього нагріву, тому що кипляча олія "спалить" чебурек!

    Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).

    Після цього зменшіть температуру нагріву плити до 30% і НЕ НАКРИВАЮЧИ КРИШКОЮ і перевертаючи чебуреки доведіть їх до готовності (до 7 хв.)

    Увага! Не перетримуйте чебуреки довше зазначеного, щоб вони не увібрали зайву олію.

    Посмажений чебурек одразу з пательні викласти на серветку або паперовий рушник і видалити зайву олію з нього з 2-х сторін.

  • з моцарелою та томленим шпинатом

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені чебуреки обсмажте на пательні на олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки. Увага! Олію розігрівати не до стану кипіння, а до стану середнього нагріву, тому що кипляча олія "спалить" чебурек!

    Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).

    Після цього зменшіть температуру нагріву плити до 30% і НЕ НАКРИВАЮЧИ КРИШКОЮ і перевертаючи чебуреки доведіть їх до готовності (до 7 хв.)

    Увага! Не перетримуйте чебуреки довше зазначеного, щоб вони не увібрали зайву олію.

    Посмажений чебурек одразу з пательні викласти на серветку або паперовий рушник і видалити зайву олію з нього з 2-х сторін.

     

  • з курчам, беконом та пармезаном

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені чебуреки обсмажте на пательні на олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки. Увага! Олію розігрівати не до стану кипіння, а до стану середнього нагріву, тому що кипляча олія "спалить" чебурек!

    Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).

    Після цього зменшіть температуру нагріву плити до 30% і НЕ НАКРИВАЮЧИ КРИШКОЮ і перевертаючи чебуреки доведіть їх до готовності (до 7 хв.)

    Увага! Не перетримуйте чебуреки довше зазначеного, щоб вони не увібрали зайву олію.

    Посмажений чебурек одразу з пательні викласти на серветку або паперовий рушник і видалити зайву олію з нього з 2-х сторін.

  • з бараниною та східними спеціями

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені чебуреки обсмажте на пательні на олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки. Увага! Олію розігрівати не до стану кипіння, а до стану середнього нагріву, тому що кипляча олія "спалить" чебурек!

    Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).

    Після цього зменшіть температуру нагріву плити до 30% і НЕ НАКРИВАЮЧИ КРИШКОЮ і перевертаючи чебуреки доведіть їх до готовності (до 7 хв.)

    Увага! Не перетримуйте чебуреки довше зазначеного, щоб вони не увібрали зайву олію.

    Посмажений чебурек одразу з пательні викласти на серветку або паперовий рушник і видалити зайву олію з нього з 2-х сторін.

Голубці

  • зі свининою

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, додаємо томатну пасту, а також для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник. Протушити 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, а через хвилину - воду або м’ясний бульйон.

    Пропорції інгредієнтів соусу на 1 кг голубців: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт,томатна паста 50г, сметана 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Вкладаємо заморожені голубці в ємність для приготування (каструля, казан тощо), заливаємо соусом-основою, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити і тушкуємо 35-40 хв в такому режимі.

    При подачі смакує зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.

  • з індичкою та куркою

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, додаємо томатну пасту, а також для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник. Протушити 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, а через хвилину - воду або м’ясний бульйон.

    Пропорції інгредієнтів соусу на 1 кг голубців: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт,томатна паста 50г, сметана 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Вкладаємо заморожені голубці в ємність для приготування (каструля, казан тощо), заливаємо соусом-основою, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити і тушкуємо 35-40 хв в такому режимі.

    При подачі смакує зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.

     

  • з грибами

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, додаємо томатну пасту, а також для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник. Протушити 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, а через хвилину - воду або м’ясний бульйон.

    Пропорції інгредієнтів соусу на 1 кг голубців: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт,томатна паста 50г, сметана 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Вкладаємо заморожені голубці в ємність для приготування (каструля, казан тощо), заливаємо соусом-основою, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити і тушкуємо 35-40 хв в такому режимі.

    При подачі смакує зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.

Фаршировані перці

  • зі свининою та яловичиною

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, додаємо томатну пасту, а також для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник.

    Протушкувати 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, через хвилину - воду або м’ясний бульйон. Пропорції інгредієнтів соусу на 1 кг перців: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт,томатна паста 50г, сметана 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Вкладаємо заморожені перці в ємність для приготування (каструля, казан тощо), заливаємо соусом-основою, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити і тушкуємо 25-30 хв в такому режимі.

    При подачі смакує зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.

  • з курчам та беконом

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, додаємо томатну пасту, а також для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник.

    Протушкувати 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, через хвилину - воду або м’ясний бульйон. Пропорції інгредієнтів соусу на 1 кг перців: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт,томатна паста 50г, сметана 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Вкладаємо заморожені перці в ємність для приготування (каструля, казан тощо), заливаємо соусом-основою, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити і тушкуємо 25-30 хв в такому режимі.

    При подачі смакує зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.

Крученики

  • зі свининою та грибами

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник.

    Протушкувати 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, а пізніше воду або м’ясний бульйон.

    Пропорції інгредієнтів соусу-основи на 1 кг кручеників: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт, сметана або вершки 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Заморожені крученики обсмажуємо до скоринки з двох сторін на розпеченій олії. Вкладаємо в ємність для приготування (каструля, казан), заливаємо соусом і тушкуємо на середньому вогні (50% від максимуму) 25-30 хв.

    Увага! Також можна приготувати крученики в духовці. Це трохи швидше. Для цього розігрійте духовку на температуру на 160 градусів, вкладіть обсмажені заморожені крученики на жарівку (бляху для запікання, деко), залийте соусом-основою, при бажанні можна натерти зверху твердий сир. Запікати при 160 градусах 20-25 хв.

  • з куркою та беконом

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник.

    Протушкувати 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, а пізніше воду або м’ясний бульйон.

    Пропорції інгредієнтів соусу-основи на 1 кг кручеників: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт, сметана або вершки 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Заморожені крученики обсмажуємо до скоринки з двох сторін на розпеченій олії. Вкладаємо в ємність для приготування (каструля, казан), заливаємо соусом і тушкуємо на середньому вогні (50% від максимуму) 25-30 хв.

    Увага! Також можна приготувати крученики в духовці. Це трохи швидше. Для цього розігрійте духовку на температуру на 160 градусів, вкладіть обсмажені заморожені крученики на жарівку (бляху для запікання, деко), залийте соусом-основою, при бажанні можна натерти зверху твердий сир. Запікати при 160 градусах 20-25 хв.

  • свинні зі шпинатом та сиром

    Як готувати

    Як готувати

    Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник.

    Протушкувати 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, а пізніше воду або м’ясний бульйон.

    Пропорції інгредієнтів соусу-основи на 1 кг кручеників: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт, сметана або вершки 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.

    Заморожені крученики обсмажуємо до скоринки з двох сторін на розпеченій олії. Вкладаємо в ємність для приготування (каструля, казан), заливаємо соусом і тушкуємо на середньому вогні (50% від максимуму) 25-30 хв.

    Увага! Також можна приготувати крученики в духовці. Це трохи швидше. Для цього розігрійте духовку на температуру на 160 градусів, вкладіть обсмажені заморожені крученики на жарівку (бляху для запікання, деко), залийте соусом-основою, при бажанні можна натерти зверху твердий сир. Запікати при 160 градусах 20-25 хв.

Картопляні зрази

  • з м'ясом

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені зрази обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню зі зразами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи зрази з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі ще до 10 хв.

  • з лівером

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені зрази обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню зі зразами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи зрази з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі ще до 10 хв.

  • з грибами

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені зрази обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню зі зразами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи зрази з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі ще до 10 хв.

  • з капустою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені зрази обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню зі зразами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи зрази з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі ще до 10 хв.

Котлети

  • по-київськи

    Як готувати

    Як готувати

    Обсмажити з усіх боків котлету на пательні на помірній кількості не киплячої, а добре прогрітої олії до утворення скоринки. Паралельно розігріти духовку на 170 градусів.

    Перемістити котлети на жарівку (деко) одразу з пательні і запікати 10-12 хв.

  • зі свинини та яловичини

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • з курки

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • гречаники

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • з картоплею фрі та м‘ясом

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • рибна

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • Бургерна-гриль

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення румяної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

Млинці

  • з курчам та грибами

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з копченою шинкою та сиром

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з лівером

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з бринзою та зеленню

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з вишнею та маком

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з сиром та ваніллю

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з шоколадом та бананом

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • Шоколадні з сиром та ягодами

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • шпинатні з лососем та сиром Філадельфія

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з томленим кроликом та пармезаном

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • з фруктовим сиром

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

Сирники

  • класичні

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені сирники до рум’яної скоринки, накриваємо пательню кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимального рівня), періодично перевертаючи сирники доводимо до готовності (10-15 хв).

    Увага! Можна приготувати сирники в духовці без обсмаження! Для цього: викладаємо на деко заморожені сирники, нагріваємо духовку на 180 градусів, збрискуємо сирники олією, ставимо на запікання – 20 хв., потім зменшуємо температуру до 130 градусів і допікаємо ще 5 хв.

    Можна перед тим, як ставити сирники в духовку на запікання все ж таки обсмажити їх на пательні на розігрітій олії з двох сторін до скоринки. Тоді вийдуть сирники з гарною скоринкою.

  • з родзинками

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені сирники до рум’яної скоринки, накриваємо пательню кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимального рівня), періодично перевертаючи сирники доводимо до готовності (10-15 хв).

    Увага! Можна приготувати сирники в духовці без обсмаження! Для цього: викладаємо на деко заморожені сирники, нагріваємо духовку на 180 градусів, збрискуємо сирники олією, ставимо на запікання – 20 хв., потім зменшуємо температуру до 130 градусів і допікаємо ще 5 хв.

    Можна перед тим, як ставити сирники в духовку на запікання все ж таки обсмажити їх на пательні на розігрітій олії з двох сторін до скоринки. Тоді вийдуть сирники з гарною скоринкою.

  • з шоколадною пастою

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені сирники до рум’яної скоринки, накриваємо пательню кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимального рівня), періодично перевертаючи сирники доводимо до готовності (10-15 хв).

    Увага! Можна приготувати сирники в духовці без обсмаження! Для цього: викладаємо на деко заморожені сирники, нагріваємо духовку на 180 градусів, збрискуємо сирники олією, ставимо на запікання – 20 хв., потім зменшуємо температуру до 130 градусів і допікаємо ще 5 хв.

    Можна перед тим, як ставити сирники в духовку на запікання все ж таки обсмажити їх на пательні на розігрітій олії з двох сторін до скоринки. Тоді вийдуть сирники з гарною скоринкою.

  • з солоною карамеллю

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені сирники до рум’яної скоринки, накриваємо пательню кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимального рівня), періодично перевертаючи сирники доводимо до готовності (10-15 хв).

    Увага! Можна приготувати сирники в духовці без обсмаження! Для цього: викладаємо на деко заморожені сирники, нагріваємо духовку на 180 градусів, збрискуємо сирники олією, ставимо на запікання – 20 хв., потім зменшуємо температуру до 130 градусів і допікаємо ще 5 хв.

    Можна перед тим, як ставити сирники в духовку на запікання все ж таки обсмажити їх на пательні на розігрітій олії з двох сторін до скоринки. Тоді вийдуть сирники з гарною скоринкою.

  • Гурман

    чотири сири

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо розморожені (при кімнатній температурі) сирники, обсмажити на олії (вершковому маслі) до готовності, періодично перевертаючи. Найраще смакує зі сметаною, або арахісовою пастою, фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома" (запитуй у продавця)

Лазанья

  • "Болоньєзе" (з м'ясом та томатами)

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожену лазанью в фольгованій формі для запікання (продається в підготовленому вигляді) ставимо в розігріту до 145 градусів духовку. Запікаємо 45-50 хв. В результаті сир зверху буде рум’яний і розплавиться. Час і сир – головні індикатори готовності лазаньї!

  • "Прошутто Фунгі" (з шинкою та грибами)

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожену лазанью в фольгованій формі для запікання (продається в підготовленому вигляді) ставимо в розігріту до 145 градусів духовку. Запікаємо 45-50 хв. В результаті сир зверху буде рум’яний і розплавиться. Час і сир – головні індикатори готовності лазаньї!

  • "Сальмоне" (з лососем та шпинатом)

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожену лазанью в фольгованій формі для запікання (продається в підготовленому вигляді) ставимо в розігріту до 145 градусів духовку. Запікаємо 45-50 хв. В результаті сир зверху буде рум’яний і розплавиться. Час і сир – головні індикатори готовності лазаньї!

KIDS MENU

  • Ніжна котлета з індички

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • Мітболи з твердим сиром

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені мітболи викладаємо на пательню з розігрітою (не киплячою) олією, обсмажуємо спочатку, перевертаючи, на середній температурі хвилини 2-3, а потім накриваємо кришкою, зменшуємо температуру плити і, знову ж таки, помішуючи доводимо до стану готовності протягом 7 хв.

    Перед подачею можна прибрати зайву олію з мітболів серветкою чи паперовим рушником, щоб діткам не було занадто жирно.

  • Нагетси з курячого філе

    Як готувати

    Як готувати

    На пательню чи в сотейник наливаємо щедру порцію олії (мінімум в півтовщини нагетсів), розігріваємо майже до стану кипіння і вкладаємо нагетси в розпечену олію. На середній температурі, перевертаючи, доводимо нагетси до готовності (3-5 хв.)

  • Ліниві вареники

    Як готувати

    Як готувати

    Ліниві вареники опустити в підсилений окріп (3 л води на 1 кг продукту), і варити поки вони не вспливуть на поверхню. Готові вареники викласти шумівкою на тарілку та за мач ти вершковим маслом. Рекомендуємо смакувати зі сметаною.

  • Тефтеля м'ясна

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені тефтелі обсмажуємо на помірному вогні по 2 хв.з кожної сторони до золотистого кольору, зменшуємо температуру, накриваємо кришкою і доготовлюємо ще орієнтовно 10 хв.

    Окремо можна приготувати соус для тефтель. Обсмажуємо одну середню цибулину і 150 г шампіньйонів (все нарізано дрібним кубиком), додаємо спеції або часник за смаком, вершки або сметану (150г), мясний бульйон або воду (100 мл). Доводимо до кипіння. В готовий соус вкладаємо попередньо обсмажені тефтелі і тушкуємо все разом на середній температурі 15-20 хв.

    Пропорції та складники соусу взагалі залишаються за вашим бажанням. Якщо ваші діти не їдять гриби чи не люблять часник, ви можете варіювати складники на їх смак.

     

  • Круасан (без начинки, 6 шт)

    Як готувати

    Як готувати

    Викласти заморожені круасани на деко, зачекати до повного розмороження. Перед випічкою, круасан змастити жовтком.

    У розігріту духову піч (температура t-160), ставимо круасани і випікаємо 10 хв, опісля збільшуємо температуру печі до t-180 і випікаємо до румяної скоринки ще 8-10хв

Грузинські страви

  • Хінкалі з баранини та зелені

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені хінкалі, з допомогою шумовки, занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), обережно помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» продукт) та варити 15-18 хв. на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові хінкалі виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

  • Хінкалі з бринзою, сиром, томатами та зеленню

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені хінкалі занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння та варити 10-15 хв на помірній температурі. Готові хінкалі відцідити від води та заправити за смаком (маслом)

  • Хачапурі з куркою, грибами та сиром

    Як готувати

    Як готувати

    Взбиваємо вінчиком 1 яйце, змащуємо цим поверхню заморожених хачапурі, вкладаємо на жарівку (деко), запікаємо в духовці при температурі 170 градусів 20-25 хв.

    Перед подачею можна змазати хачапурі зверху вершковим маслом, щоб додати смачного аромату та блиску.

  • Хачапурі з сиром

    Як готувати

    Як готувати

    Взбиваємо вінчиком 1 яйце, змащуємо цим поверхню заморожених хачапурі, вкладаємо на жарівку (деко), запікаємо в духовці при температурі 170 градусів 20-25 хв.

    Перед подачею можна змазати хачапурі зверху вершковим маслом, щоб додати смачного аромату та блиску.

  • Кубдарі (мікс м'яса, зелені та сиру)

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо розморожені (при кімнатній температурі) хачапурі, попередньо помащені яйцем, запікти у духовій шафі при температурі 180 градусів, час приготування 10-15 хв 

  • Хінкалі зі свининою та яловичиною

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені хінкалі занурити в киплячу підсоленуводу (на одну частину продукту - чотири частиниводи), помішуючи, довести до кипіння та варити до 7 хв. (післятого, як хінкалі вспливуть) на помірній температурі(50% від максимуму). 

    Готові хінкалі виловитишумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів"Сам Удома")

  • Хінкалі рибні з томатами та зеленню

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені хінкалі занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати»)  та варити до 10 хв. (після того, як хінкалі перевернуться (чит. вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові хінкалі виловити шумовкою та заправити за смаком (сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів "Сам Удома")

Піца

  • 4 мяса

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо розморожену (при кімнатній температурі) піцу, поставити у мікрохвильову піч (потужністю 600 Вт) на 2 хв, або запікти у духовій шафі при температурі 180 градусів, час приготування 5-7 хв 

  • 4 сири

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо розморожену (при кімнатній температурі) піцу, поставити у мікрохвильову піч (потужністю 600 Вт) на 2 хв, або запікти у духовій шафі при температурі 180 градусів, час приготування 5-7 хв 

  • Тропікана

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо розморожену (при кімнатній температурі) піцу, поставити у мікрохвильову піч (потужністю 600 Вт) на 2 хв, або запікти у духовій шафі при температурі 180 градусів, час приготування 5-7 хв 

  • Мисливська

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо розморожену (при кімнатній температурі) піцу, поставити у мікрохвильову піч (потужністю 600 Вт) на 2 хв, або запікти у духовій шафі при температурі 180 градусів, час приготування 5-7 хв 

Фітнес меню

  • Пельмені з індичкою та броколі на тісті з твердих сортів пшениці

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 12 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою

  • Котлети з курки та броколі

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) кокосовій олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • Фітнес сирники з арахісовою пастою

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії (кокосова) на пательні обсмажуємо заморожені сирники до рум’яної скоринки, накриваємо пательню кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимального рівня), періодично перевертаючи сирники доводимо до готовності (10-15 хв).

    Увага! Можна приготувати сирники в духовці без обсмаження! Для цього: викладаємо на деко заморожені сирники, нагріваємо духовку на 180 градусів, ставимо на запікання – 20 хв., потім зменшуємо температуру до 130 градусів і допікаємо ще 5 хв.

    Можна перед тим, як ставити сирники в духовку на запікання все ж таки обсмажити їх на пательні на розігрітій олії з двох сторін до скоринки. Тоді вийдуть сирники з гарною скоринкою.

  • Шпинатні млинці з креветками

    Як готувати

    Як готувати

    На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 8 хв.).

    Увага! Найкраще смакують млинці, обсмажені на вершковому маслі! Особливо солодкі.

  • Пельмені з лососем та шпинатом на тісті з твердих сортів пшениці

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком.

  • Пельмені з яловичиною та куркою на тісті з твердих сортів пшениці

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком

Вегетаріанські страви

  • Котлети з броколі та моцарелою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

    Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.

  • Чебуреки з грибами та сиром

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені чебуреки обсмажте на пательні на олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки. Увага! Олію розігрівати не до стану кипіння, а до стану середнього нагріву, тому що кипляча олія "спалить" чебурек!

    Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).

    Після цього зменшіть температуру нагріву плити до 30% і НЕ НАКРИВАЮЧИ КРИШКОЮ і перевертаючи чебуреки доведіть їх до готовності (до 7 хв.)

    Увага! Не перетримуйте чебуреки довше зазначеного, щоб вони не увібрали зайву олію.

    Посмажений чебурек одразу з пательні викласти на серветку або паперовий рушник і видалити зайву олію з нього з 2-х сторін.

  • Чебуреки з томленим шпинатом та моцарелою

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені чебуреки обсмажте на пательні на олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки. Увага! Олію розігрівати не до стану кипіння, а до стану середнього нагріву, тому що кипляча олія "спалить" чебурек!

    Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).

    Після цього зменшіть температуру нагріву плити до 30% і НЕ НАКРИВАЮЧИ КРИШКОЮ і перевертаючи чебуреки доведіть їх до готовності (до 7 хв.)

    Увага! Не перетримуйте чебуреки довше зазначеного, щоб вони не увібрали зайву олію.

    Посмажений чебурек одразу з пательні викласти на серветку або паперовий рушник і видалити зайву олію з нього з 2-х сторін.

  • Пельмені з грибами та сиром

    Як готувати

    Як готувати

    Заморожені пельмені занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту - чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння (мішайте силіконовою або деревяною лопаткою, а не залізною, щоб не «порвати» пельмені)  та варити до 7 хв.  (після того, як пельмені вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

    Готові пельмені відцідити від води або виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною)

Супові набори

  • Борщ червоний

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо закип'ятити воду (3 л на 1 кг готового набору), вкинути мікс овочів та мяса і кипятити до готовності овочів (15-20 хв).

    Після закипання вкинути засмажений соус і проварити 3 хв, далі докласти готовий буряк і варити ще 5 хв.

    Суп готовий! Смачного!

  • Овочевий суп з фрикадельками

    Як готувати

    Як готувати

    Попередньо закип'ятити воду (3 л на 1 кг готового набору), вкинути мікс овочів та мяса і кипятити до готовності овочів (15-20 хв).

    Після закипання вкинути засмажений соус і проварити ще 5 хв.

    Суп готовий! Смачного!

Обери своє місто

Обери своє місто

ДОСТАВКА ПРАЦЮЄ:

Працюємо щодня з 10:00 до 19:00 щодня 10-19 год

ЯК ЗАМОВИТИ:

УМОВИ СЕРВІСУ ДОСТАВКА:

Доставка на замовлення понад 400 грн - послуга безкоштовна на замовлення до 400 грн:
  • 50 грн - у межах міста
  • 80 грн - за межі міста (радіус до 11 км)